×
Contul meu
 
Industria alimentara 18 Jan 2022 156 Vizualizari

Placi antibacteriene MedClyn, pentru pereti si tavane din sectorul alimentar, medical si farmaceutic

Placile MedClyn sunt special construite pentru medii cu cerinte ridicate de igiena, special concepute pentru ca spatiile unde sunt montate sa fie sterile si sa poata fi dezinfectate foarte usor. Aceste placi sunt albe, din materiale compozite, de 1.6 - 2 mm grosime, cu o durabilitate in timp extraordinara. 
Industria alimentara 16 Jan 2022 123 Vizualizari

Carmangeria Fazakas Prodcarmi - lucrari de renovare

Inca de cand am inceput sa lucram in Romania, in toate santierele/ renovarile pe care le-am facut in multe fabrici importante, lucrarile au constat in "reabilitarea" celebrelor panouri sandwich pe care le gasim pe peste tot.... 
Industria alimentara 07 Aug 2021 277 Vizualizari

Lactate Bradet renoveaza peste 1000 mp cu MedClyn

Bradet SRL este o firma care produce lactate inca din 2001. In anul 2016, firma a fost implicata intr-un scandal urias la nivel national, atunci cand a fost acuzata de provocarea mortii unor copii prin infectia cu E.Coli care af fi fost gasit in branza produsa de Lactate Bradet.
Industria alimentara 01 May 2021 362 Vizualizari

Linie de imbuteliere de miere, amenajata cu placi antibacteriene MedClyn

Iulian se intereseaza la DSV de normele pentru amenajarea unei linii de imbuteliere de miere, si i se spune clar ca peretii trebuie sa aiba suprafete netede si lucioase, usor de spalat si intretinut.  DSV i-a specificat clar ca nu aproba vopseaua asa-zis "lavabila", iar daca vrea sa placheze peretii cu...
Industria farmaceutica 08 Mar 2021 307 Vizualizari

Centrul de cercetare medicala Sanofi monteaza placi antibacteriene MedClyn

Sanofi, liderul de piata in industria farmaceutica din Europa, decide ca e timpul sa modernizeze si sa ridice standardele de igiena si asepsie intr-unul dintre laboratoarele de cercetare din domeniul vaccinurilor, situat in Paris.
Bucatarii profesionale 07 Mar 2021 392 Vizualizari

MedClyn monteaza placi antibacteriene in restaurantul "The Bistrot Benoit" - Luvru Paris

Chiar sub piramida inversa de la muzeul Luvru din Paris, se afla restaurantul "The Bistrot Benoit". Cateva dintre spatiile sale de depozitare si bucataria se aflau intr-o stare neconforma cu standardele si normele de igiena si siguranta alimentara,
Bucatarii profesionale 07 Mar 2021 217 Vizualizari

Laduree Paris, restaurant de lux de pe Champs Elysees renoveaza bucataria cu MedClyn

Laduree Paris este un restaurant de lux situat pe celebrul bulevard parizian Champs Elysees. Si ca multe dintre restaurantele din zona pariziana, Laduree avea probleme (destul de grave) cu igiena si securitatea alimentara a bucatariei si camerelor frigorifice.
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.