Contul meu
Cosul meu
produse | Total: Lei
Vezi detalii cos
 
Industria alimentara 20 Dec 2022 463 Vizualizari

Ursus Romania alege placarea antibacteriana de la MedClyn

La fabrica din Brasov, acolo unde se produce berea Ciucas, a fost nevoie de lucrari de renovare a peretilor si tavanelor, iar dupa un studiu amanuntit al optiunilor de pe piata, Ursus Breweries ne-a ales pe noi, MedClyn, pentru a da un nou aspect unor spatii de productie.
Industria alimentara 03 Oct 2022 1246 Vizualizari

Abatorul de pui Bona Avis reconditioneaza panourile sandwich cu placile MedClyn

Renovarile si amenajarile vechilor fabrici s-au realizat acum 13-15 ani cu celebrele panouri sandwich, care de-a lungul timpului au fost si ele "re-re-reconditionate" la fiecare 2-3 ani, pana cand
Industria alimentara 31 Aug 2022 805 Vizualizari

AYT Macelarie & Market placheaza peretii cu MedClyn

AYT este o macelarie, market si restaurant cu specific turcesc, din Bucuresti. In spatiile destinate macelariei, au inceput sa apara probleme la nivelul peretilor si tavanelor, din cauza umiditatii ridicate.
Industria alimentara 06 Jul 2022 512 Vizualizari

Unitatea de procesare peste Elixir DC renoveaza cu MedClyn

In procesarea pestelui, la fel ca in restul industriei de procesare carne, se lucreaza in medii foarte umide, iar peretii si tavanele incaperilor de lucru nu rezista multi timp inainte sa apara probleme. 
Industria farmaceutica 22 Jun 2022 237 Vizualizari

Arena Group Farmaceutice testeaza placile antibacteriene MedClyn

Arena Group SA este o societate romaneasca din industria farmaceutica, ce produce o gama variata de medicamente ce le gasiti cu siguranta in farmaciile din tara, dar si din strainatate. Anticipand lucrari majore de renovare la una din fabricile sale din Bucuresti, conducerea Arena Group a decis sa ne "testeze" pentru a vedea cum se prezinta rezultatul final al Sistemului Antibacterian MedClyn. 
Industria alimentara 14 Jun 2022 183 Vizualizari

Sagrod renoveaza fabrica de procesare carne

Sagrod este un abator si fabrica de procesare carne, localizata in cel mai nordic oras al tarii: Darabani.  Anul acesta, conducerea s-a decis sa renoveze o parte dintre spatiile de productie, acolo unde panourile sandwich au inceput sa se deterioreze (vopsea exfoliata, rugina). 
Domeniul Medical 31 May 2022 214 Vizualizari

Spitalul Cugir renoveaza sala de chirurgie cu MedClyn

Placile si intreg sistemul antibacterian MedClyn este ideal pentru mediile care necesita un grad ridicat de sterilitate, asa cum sunt spitalele. Conducerea Spitalului Cugir a fost de acord sa va aratam cateva imagini cu rezultatul final al renovarilor ce au avut loc intr-o sala de chirurgie, si cateva alte incaperi aferente. 
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.