×
Contul meu
 
Industria alimentara 04 Oct 2022 10 Vizualizari

Lactate Solomonescu renoveaza tavanele cu MedClyn

Lactate Solomonescu este o companie cu produse in aproape toate supermarketurile din Romania. Conducerea fabricii principale din Botosani a decis in 2021 ca e timpul sa renoveze 300 m2 de tavane, si dupa un studiu de piata amanauntit, a realizat ca sistemul de placare antibacteriana MedClyn e cea mai buna si rapida solutie. 
Industria farmaceutica 30 Jan 2022 11 Vizualizari

Fabrica de medicamente Swiss Caps Romania foloseste placi antibacteriene MedClyn

Sistemul de placare antibacteriana a peretilor si tavanelor pe care il ofera MedClyn este excelent si pentru industria farmaceutica. Swiss Caps este o companie internationala, iar in Romania produce capsule gelationase si ambalaje pentru medicamente. 
Industria alimentara 18 Jan 2022 390 Vizualizari

Placi antibacteriene MedClyn, pentru pereti si tavane din sectorul alimentar, medical si farmaceutic

Placile MedClyn sunt special construite pentru medii cu cerinte ridicate de igiena, special concepute pentru ca spatiile unde sunt montate sa fie sterile si sa poata fi dezinfectate foarte usor. Aceste placi sunt albe, din materiale compozite, de 1.6 - 2 mm grosime, cu o durabilitate in timp extraordinara. 
Industria alimentara 16 Jan 2022 284 Vizualizari

Carmangeria Fazakas Prodcarmi - lucrari de renovare

Inca de cand am inceput sa lucram in Romania, in toate santierele/ renovarile pe care le-am facut in multe fabrici importante, lucrarile au constat in "reabilitarea" celebrelor panouri sandwich pe care le gasim pe peste tot.... 
Industria alimentara 07 Aug 2021 455 Vizualizari

Lactate Bradet renoveaza peste 1000 mp cu MedClyn

Bradet SRL este o firma care produce lactate inca din 2001. In anul 2016, firma a fost implicata intr-un scandal urias la nivel national, atunci cand a fost acuzata de provocarea mortii unor copii prin infectia cu E.Coli care af fi fost gasit in branza produsa de Lactate Bradet.
Industria alimentara 01 May 2021 435 Vizualizari

Linie de imbuteliere de miere, amenajata cu placi antibacteriene MedClyn

Iulian se intereseaza la DSV de normele pentru amenajarea unei linii de imbuteliere de miere, si i se spune clar ca peretii trebuie sa aiba suprafete netede si lucioase, usor de spalat si intretinut.  DSV i-a specificat clar ca nu aproba vopseaua asa-zis "lavabila", iar daca vrea sa placheze peretii cu...
Industria farmaceutica 08 Mar 2021 395 Vizualizari

Centrul de cercetare medicala Sanofi monteaza placi antibacteriene MedClyn

Sanofi, liderul de piata in industria farmaceutica din Europa, decide ca e timpul sa modernizeze si sa ridice standardele de igiena si asepsie intr-unul dintre laboratoarele de cercetare din domeniul vaccinurilor, situat in Paris.
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.