×
Contul meu
 
Industria alimentara 07 Mar 2021 79 Vizualizari

Nestle renoveaza cu MedClyn un atelier de productie de ciocolata

Nestle este una dintre cele mai mai companii mondiale producatoare de ciocolata, dulciuri, cereale, iaurturi, etc.  Intr-una dintre fabricile sale din Franta, a ales sa renoveze cu sistemul MedClyn un spatiu (atelier) destinat productiei de ciocolata.  Detalii despre santier: 
Industria alimentara 07 Mar 2021 101 Vizualizari

Fabrica de chimicale alimentare, amendata pentru nerespectarea normelor

Un control la o fabrica de chimicale alimentare (E-uri) dezvaluie innereguli in ceea ce priveste igiena si siguranta substantelor. Un lucru foarte comun in industria alimentara... Din lipsa de solutii durabile in ceea ce priveste constructia si amenajarea spatiilor, multi dintre proprietarii de astfel de afaceri apeleaza la placare cu panouri metalice de tip "sandwich". 
Industria alimentara 07 Mar 2021 106 Vizualizari

Fabrica de mezeluri, alege igiena si siguranta alimentara cu sistemul MedClyn

Pe buna dreptate, sectorul alimentar trebuie sa respecte cele mai stricte norme de igiena si curatenie. Din pacate, multe dintre fabricile de mezeluri, carmangerii, brutarii, etc, nu se incadreaza deloc in normele europene de siguranta si calitate. Functioneaz in conditii mizere, cu riscuri enorme de imbolnavire a consumatorilor.
Domeniul Medical 07 Mar 2021 109 Vizualizari

Amenajare clinica de cardiologie cu sistemul MedClyn

Doi asociati cumpara un apartament in zona Arcului de Triumf (Paris), pentru a-l transforma in clinica privata de cardiologie. Acestia ne contacteaza si incepem lucrarile de reamenajare si renovare. Apartamentul are o suprafata construita de aproape 150mp, si a fost nevoie de lucrari de demolare pereti, si recompartimentare pentru a putea respecta normele de amenajare a cabinetelor medicale din incinta clinicii. 
Alte domenii 07 Mar 2021 64 Vizualizari

Sala de sport, respecta din nou normele legale datorita sistemului MedClyn

In urma unor controale efectuate de catre autoritati la un centru sportiv al unui liceu mare, se constata ca sunt incalcate multe dintre normele de igiena si curatenie ale salii de sport, vestiarelor, bucatariei si spatiilor anexe.  Cautand solutii pentru a respecta legislatia pe termen lung, managerii liceului si centrului sportiv ne contacteaza pe noi, compania MedClyn...
Bucatarii profesionale 07 Mar 2021 64 Vizualizari

Liceu, renoveaza bucataria-restaurant cu MedClyn

Managerul unui liceu privat se hotaraste sa duca la alt nivel siguranta alimentara a elevilor sai care mananca la restaurantul intern.  Ne contacteaza pe noi, compania MedClyn, si impreuna stabilim sa renovam cu placi antibacteriene bucataria si salile de mese. Lucrarile au inclus: .....
Bucatarii profesionale 04 Mar 2021 274 Vizualizari

Amenajare bucatarie catering (placare pereti)

Atunci cand amenajezi o bucatarie pentru o afacere de tip catering, trebuie sa iei in considerare foarte multe lucruri, cum ar fi: Delimitarea si armonizarea zonelor de lucru, Optimizarea capacitatii de lucru, Realizarea schitelor clare ale bucatariei, Montajul corect al echipamentelor... 
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.