Contul meu
Cosul meu
produse | Total: Lei
Vezi detalii cos
 
Domeniul Medical 31 May 2022 140 Vizualizari

Spitalul Cugir renoveaza sala de chirurgie cu MedClyn

Placile si intreg sistemul antibacterian MedClyn este ideal pentru mediile care necesita un grad ridicat de sterilitate, asa cum sunt spitalele. Conducerea Spitalului Cugir a fost de acord sa va aratam cateva imagini cu rezultatul final al renovarilor ce au avut loc intr-o sala de chirurgie, si cateva alte incaperi aferente. 
Domeniul Medical 20 Apr 2022 276 Vizualizari

Standarde inalte de igiena si sterilitate la Clinica Medicala din Romania

Probabil cel mai bun mod de a obtine un mediu igienic si steril in spatiile din domeniul medical, este placarea cu Sistemul Antibacterian MedClyn.  Placile din fibra de sticla si rasini compozite sunt foarte lucioase si netede, se curata extrem de usor, sunt antistatice si antibacteriene, si sunt foarte rezistente la spalarea cu substante speciale
Domeniul Medical 07 Mar 2021 593 Vizualizari

Amenajare clinica de cardiologie cu sistemul MedClyn

Doi asociati cumpara un apartament in zona Arcului de Triumf (Paris), pentru a-l transforma in clinica privata de cardiologie. Acestia ne contacteaza si incepem lucrarile de reamenajare si renovare. Apartamentul are o suprafata construita de aproape 150mp, si a fost nevoie de lucrari de demolare pereti, si recompartimentare pentru a putea respecta normele de amenajare a cabinetelor medicale din incinta clinicii. 
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.