Contul meu
Cosul meu
produse | Total: Lei
Vezi detalii cos
 
Industria alimentara 20 Dec 2022 288 Vizualizari

Ursus Romania alege placarea antibacteriana de la MedClyn

La fabrica din Brasov, acolo unde se produce berea Ciucas, a fost nevoie de lucrari de renovare a peretilor si tavanelor, iar dupa un studiu amanuntit al optiunilor de pe piata, Ursus Breweries ne-a ales pe noi, MedClyn, pentru a da un nou aspect unor spatii de productie.
Industria alimentara 03 Oct 2022 638 Vizualizari

Abatorul de pui Bona Avis reconditioneaza panourile sandwich cu placile MedClyn

Renovarile si amenajarile vechilor fabrici s-au realizat acum 13-15 ani cu celebrele panouri sandwich, care de-a lungul timpului au fost si ele "re-re-reconditionate" la fiecare 2-3 ani, pana cand
Industria alimentara 31 Aug 2022 475 Vizualizari

AYT Macelarie & Market placheaza peretii cu MedClyn

AYT este o macelarie, market si restaurant cu specific turcesc, din Bucuresti. In spatiile destinate macelariei, au inceput sa apara probleme la nivelul peretilor si tavanelor, din cauza umiditatii ridicate.
Industria alimentara 06 Jul 2022 288 Vizualizari

Unitatea de procesare peste Elixir DC renoveaza cu MedClyn

In procesarea pestelui, la fel ca in restul industriei de procesare carne, se lucreaza in medii foarte umide, iar peretii si tavanele incaperilor de lucru nu rezista multi timp inainte sa apara probleme. 
Industria alimentara 14 Jun 2022 104 Vizualizari

Sagrod renoveaza fabrica de procesare carne

Sagrod este un abator si fabrica de procesare carne, localizata in cel mai nordic oras al tarii: Darabani.  Anul acesta, conducerea s-a decis sa renoveze o parte dintre spatiile de productie, acolo unde panourile sandwich au inceput sa se deterioreze (vopsea exfoliata, rugina). 
Industria alimentara 17 May 2022 183 Vizualizari

Renovare vestiare fabrica de procesare carne Sasha&Vlad Company

Sasha & Vlad Company este o fabrica de procesare carne de pui si curcan, fondata in anul 2007. De-a lungul timpului, fabrica principala a beneficiat de numeroase renovari ale celebrelor panouri sandwich pe care le intalnim fara gres in fiecare fabrica din sectorul alimentar.
Industria alimentara 03 May 2022 251 Vizualizari

Fabrica de cascaval Vlasie Company reconditioneaza panourile sandwich cu Sistemul MedClyn

Vlasie Company SRL este o fabrica de cascaval traditional ce foloseste lapte natural in prepararea produselor. Compania a fost infiintata in anul 2014, iar spatiile de productie au fost consturite din "omniprezentele" panouri sandwich, care dupa doar cativa ani de folosinta, au inceput sa rugineasca iar vopseaua sa se exfolieze. 
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.