×
Contul meu
 
Industria alimentara 16 Jan 2022 24 Vizualizari

Carmangeria Fazakas Prodcarmi - lucrari de renovare

Inca de cand am inceput sa lucram in Romania, in toate santierele/ renovarile pe care le-am facut in multe fabrici importante, lucrarile au constat in "reabilitarea" celebrelor panouri sandwich pe care le gasim pe peste tot.... 
Industria alimentara 07 Aug 2021 119 Vizualizari

Lactate Bradet renoveaza peste 1000 mp cu MedClyn

Bradet SRL este o firma care produce lactate inca din 2001. In anul 2016, firma a fost implicata intr-un scandal urias la nivel national, atunci cand a fost acuzata de provocarea mortii unor copii prin infectia cu E.Coli care af fi fost gasit in branza produsa de Lactate Bradet.
Industria alimentara 01 May 2021 268 Vizualizari

Linie de imbuteliere de miere, amenajata cu placi antibacteriene MedClyn

Iulian se intereseaza la DSV de normele pentru amenajarea unei linii de imbuteliere de miere, si i se spune clar ca peretii trebuie sa aiba suprafete netede si lucioase, usor de spalat si intretinut.  DSV i-a specificat clar ca nu aproba vopseaua asa-zis "lavabila", iar daca vrea sa placheze peretii cu...
Industria alimentara 07 Mar 2021 79 Vizualizari

Nestle renoveaza cu MedClyn un atelier de productie de ciocolata

Nestle este una dintre cele mai mai companii mondiale producatoare de ciocolata, dulciuri, cereale, iaurturi, etc.  Intr-una dintre fabricile sale din Franta, a ales sa renoveze cu sistemul MedClyn un spatiu (atelier) destinat productiei de ciocolata.  Detalii despre santier: 
Industria alimentara 07 Mar 2021 101 Vizualizari

Fabrica de chimicale alimentare, amendata pentru nerespectarea normelor

Un control la o fabrica de chimicale alimentare (E-uri) dezvaluie innereguli in ceea ce priveste igiena si siguranta substantelor. Un lucru foarte comun in industria alimentara... Din lipsa de solutii durabile in ceea ce priveste constructia si amenajarea spatiilor, multi dintre proprietarii de astfel de afaceri apeleaza la placare cu panouri metalice de tip "sandwich". 
Industria alimentara 07 Mar 2021 106 Vizualizari

Fabrica de mezeluri, alege igiena si siguranta alimentara cu sistemul MedClyn

Pe buna dreptate, sectorul alimentar trebuie sa respecte cele mai stricte norme de igiena si curatenie. Din pacate, multe dintre fabricile de mezeluri, carmangerii, brutarii, etc, nu se incadreaza deloc in normele europene de siguranta si calitate. Functioneaz in conditii mizere, cu riscuri enorme de imbolnavire a consumatorilor.
Industria alimentara 04 Mar 2021 104 Vizualizari

Norme si conditii pentru abator, restabilite cu sistemul MedClyn

Abatoarele, fie ele de bovine, porci sau pasari, trebuie sa respecte cele mai stricte standarde europene de igiena si curatenie.  Dar asa cum dovedesc controalele facute de autoritati reglementate (ex: DSV - Directia Sanitar Veterinara), multre dintre abatoare nu respecta normele, si fie sunt amendate usturator, fie inchise. 
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.