Contul meu
Cosul meu
produse | Total: Lei
Vezi detalii cos
 
Ursus Romania alege placarea antibacteriana de la MedClyn
Industria alimentara 20 Dec 2022 288 Vizualizari

Ursus Romania alege placarea antibacteriana de la MedClyn

Ursus Breweries este binecunoscutul producator de bere, cu mai multe branduri pe piata romaneasca. 

 

 

La fabrica din Brasov, acolo unde se produce berea Ciucas, a fost nevoie de lucrari de renovare a peretilor si tavanelor, iar dupa un studiu amanuntit al optiunilor de pe piata, Ursus Breweries ne-a ales pe noi, MedClyn, pentru a da un nou aspect unor spatii de productie. 

 

Prin intreg Sistemul Antibacterian MedClyn, am oferit spatiilor de la Ursus nu numai un aspect nou si luminos, ci si un suport foarte rezistent, care se curata extrem de usor, si este conform cu cele mai intalte standarde din industria alimentara. 

 

Date despre lucrarile realizate la Ursus Breweries:

  • Suprafata placata: 1000 mp
  • Durata santier: 40 zile
  • Echipa: 12 profesionisti

 

Dificultati intampinate:

  • Imposibilitatea de a opri total linia de productie, ceea ce a incetinit foarte mult lucrarile de renovare
  • Imposibilitatea de a demonta instalatiile si echipamentele din fabrica, ceea ce a facut extrem de dificila placarea peretilor. Am fost nevoiti sa taiem placile MedClyn in bucati mici, si sa le imbinam in spatele tevilor si echipamentelor
  • Distanta foarte mica intre echipamente si pereti a facut ca montajul intreg Sistemului Antibacterian MedClyn sa fie foarte dificil si incet.

 

Cu toate acestea, am reusit sa ducem la bun sfarsit una dintre cele mai provocatoare lucrari pe care le-am avut pana acum. 

Rezultatul final este foarte apreciat de conducerea Ursus Breweries, si vom continua sa renovam si in celelalte fabrici pe care le detine in tara (Bucuresti, Timisoara, Cluj)


 

Share pe
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.