Contul meu
Cosul meu
produse | Total: Lei
Vezi detalii cos
 
Industria alimentara Bucatarii profesionale 06 Apr 2022 427 Vizualizari

Hotel Anna renoveaza bucataria cu placi antibacteriene MedClyn

Hotelul Anna din Targul Jiu face parte dintr-un lant de hoteluri si restaurante detinute de Crescendo SRL. Anul acesta, conducerea s-a decis sa renoveze bucataria hotelului, si a cautat ceva care sa arate modern, curat, si luminos. 
Bucatarii profesionale 07 Mar 2021 905 Vizualizari

MedClyn monteaza placi antibacteriene in restaurantul "The Bistrot Benoit" - Luvru Paris

Chiar sub piramida inversa de la muzeul Luvru din Paris, se afla restaurantul "The Bistrot Benoit". Cateva dintre spatiile sale de depozitare si bucataria se aflau intr-o stare neconforma cu standardele si normele de igiena si siguranta alimentara,
Bucatarii profesionale 07 Mar 2021 754 Vizualizari

Laduree Paris, restaurant de lux de pe Champs Elysees renoveaza bucataria cu MedClyn

Laduree Paris este un restaurant de lux situat pe celebrul bulevard parizian Champs Elysees. Si ca multe dintre restaurantele din zona pariziana, Laduree avea probleme (destul de grave) cu igiena si securitatea alimentara a bucatariei si camerelor frigorifice.
Bucatarii profesionale 07 Mar 2021 372 Vizualizari

Restaurant Chai 33 renoveaza bucatariile profesionale cu MedClyn

Chai 33 este un restaurant de volum foarte mare, din incinta Arenelor AccorHotels - Paris Bercy. In urma unor evaluari interne, s-a constatat ca multe dintre spatiile destinate bucatariilor sau camerelor frigorifice nu mai indeplinesc normele de iginea si securitate alimentara, si s-a luat decizia de renovare inainte ca autoritatile de tip DSV sa faca controale si sa aplice amenzi. 
Bucatarii profesionale 07 Mar 2021 466 Vizualizari

Liceu, renoveaza bucataria-restaurant cu MedClyn

Managerul unui liceu privat se hotaraste sa duca la alt nivel siguranta alimentara a elevilor sai care mananca la restaurantul intern.  Ne contacteaza pe noi, compania MedClyn, si impreuna stabilim sa renovam cu placi antibacteriene bucataria si salile de mese. Lucrarile au inclus: .....
Bucatarii profesionale 04 Mar 2021 4291 Vizualizari

Amenajare bucatarie catering (placare pereti)

Atunci cand amenajezi o bucatarie pentru o afacere de tip catering, trebuie sa iei in considerare foarte multe lucruri, cum ar fi: Delimitarea si armonizarea zonelor de lucru, Optimizarea capacitatii de lucru, Realizarea schitelor clare ale bucatariei, Montajul corect al echipamentelor... 
Bucatarii profesionale 04 Mar 2021 869 Vizualizari

Restaurantul Bianco Paris placheaza peretii bucatariei cu MedClyn

Bianco este un restaurant cu specific italian, amplasat in zona veche a Parisului, pe un bulevard deschis doar circulatiei de pietoni. Asta inseamna defapt un restaurant cu un volum foarte mare de clienti pe zi. Bucataria restaurantului se afla la subsolul cladirii, ceea ce din start ridica probleme de umiditate, igrasie si mucegai. 
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.