Contul meu
Cosul meu
produse | Total: Lei
Vezi detalii cos
 
Industria farmaceutica 22 Jun 2022 158 Vizualizari

Arena Group Farmaceutice testeaza placile antibacteriene MedClyn

Arena Group SA este o societate romaneasca din industria farmaceutica, ce produce o gama variata de medicamente ce le gasiti cu siguranta in farmaciile din tara, dar si din strainatate. Anticipand lucrari majore de renovare la una din fabricile sale din Bucuresti, conducerea Arena Group a decis sa ne "testeze" pentru a vedea cum se prezinta rezultatul final al Sistemului Antibacterian MedClyn. 
Industria farmaceutica 30 Jan 2022 461 Vizualizari

Fabrica de medicamente Swiss Caps Romania foloseste placi antibacteriene MedClyn

Sistemul de placare antibacteriana a peretilor si tavanelor pe care il ofera MedClyn este excelent si pentru industria farmaceutica. Swiss Caps este o companie internationala, iar in Romania produce capsule gelationase si ambalaje pentru medicamente. 
Industria farmaceutica 08 Mar 2021 718 Vizualizari

Centrul de cercetare medicala Sanofi monteaza placi antibacteriene MedClyn

Sanofi, liderul de piata in industria farmaceutica din Europa, decide ca e timpul sa modernizeze si sa ridice standardele de igiena si asepsie intr-unul dintre laboratoarele de cercetare din domeniul vaccinurilor, situat in Paris.
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.