×
Contul meu
 
Centrul de cercetare medicala Sanofi monteaza placi antibacteriene MedClyn
Industria farmaceutica 08 Mar 2021 179 Vizualizari

Centrul de cercetare medicala Sanofi monteaza placi antibacteriene MedClyn

Sanofi, liderul de piata in industria farmaceutica din Europa, decide ca e timpul sa modernizeze si sa ridice standardele de igiena si asepsie intr-unul dintre laboratoarele de cercetare din domeniul vaccinurilor, situat in Paris. 

Dintre toate lucrarile de renovare cu sistemul MedClyn pe care le-am facut in ultimii 15 ani, cel de la centrul de cercetare Sanofi a fost interesant intr-un mod aparte. 

Din cauza domeniului de activitate a centrului, securitatea este una de nivel foarte inalt. 

 

Sanofi a cerut documentele tuturor angajatilor companiei MedClyn (Multi Contrast Design SRL), si au cerut informatii despre fiecare serviciilor franceze de securitate. 

 

Au fost aprobati si acceptati doar 5 profesionisti din toata echipa. 

 

 

Desi lucrarile au insumat aproximativ 600 mp de pereti si tavane de reabilitat cu placi antibacteriene MedClyn, Sanofi a preferat sa facem montajul cu mai putini oameni, pentru a putea aplica mai bine protocoalele lor de securitate.

 

 Date despre santier: 

 • Suprafata placata: 600 mp
 • Durata santier: 4 saptamani
 • Echipa: 5 profesionisti
 • Metoda de lucru: santier pe timpul zilei, cu intreruperea anumitor sectoare din incinta centrului de cercetare
 • Dificultati intampinate:
  • Lucrarile au fost incetinite din cauza protocoalelor foarte stricte de securitate. De exemplu, se facea control corporal de catre agenti de securitate de cate ori muncitorii MedClyn treceau dintr-un sector in altul (si asta se intampla de cateva zeci de ori pe zi..)

 

Lucrarile au inclus:

 • Demontarea si remontarea accesoriilor si echipamentelor de pe pereti
 • Placarea peretilor si tavanelor cu placi antibacteriene MedClyn
 • Montarea de plinti cu etansare speciala pentru dezinfectie cu substante specifice sectorului farmaceutic si de cercetare
 • Coltare de interior rotunjite si etanse
 • Coltare de exterior din inox brut

 

Sanofi a fost foarte multumit de lucrarile efectuate de MedClyn. Unul dintre punctele esentiale pentru care au ales sa lucreze cu noi, a fost curatenia din timpul lucrarilor. Intr-un centru de cercetare si dezvoltare de vaccinuri, antibiotice, etc, curatenia e cruciala chiar si in timpul renovarilor.

 

Din nefericire, Sanofi nu ne-a permis sa facem poze in interiorul centrului de cercetare ☹️ 

 

Am putut face o singura poza, la sfarsitul santierului, pe unul dintre holurile cladirii.

 


Daca ai si tu un proiect in industria farmaceutica (centru de cercetare, laborator de analize, etc), arunca o privire pe pagina cu detalii despre Sistemul MedClyn in industria farmaceutica, si nu ezita sa ne contactezi pentru informatii suplimentare sau consultanta privind proiectul tau de renovare sau reabilitare. 


 

Daca vrei sa vezi si mai multe poze de la diverse lucrari, viziteaza Galeria Foto

Daca vrei sa vezi clipuri, viziteaza sectiunea Video.

 

Share pe
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.