Contul meu
Cosul meu
produse | Total: Lei
Vezi detalii cos
 
Carmangeria Fazakas Prodcarmi - lucrari de renovare
Industria alimentara 16 Jan 2022 656 Vizualizari

Carmangeria Fazakas Prodcarmi - lucrari de renovare

Fazakas Prodcarmi este o companie din industria alimentara care se ocupa cu procesarea carnii, si produce mezeluri si preparate din carne. Are fabrica principala in Targu Mures. 

 

In anul 2021, in urma unor controale DSV, fabrica a fost atentioata ca nu mai respecta normele de curatenie si igiena. 

 

La fel cum se intampla in aproape 90% dintre cazurile unde mergem sa renovam cu sistemul MedClyn, aceste innereguli constatate de DSV nu se datoreaza neglijentei sau relelor intentii ale companiilor, ci din lipsa de solutii durabile pentru amenajarea spatiilor de productie. 

 

Inca de cand am inceput sa lucram in Romania, in toate santierele/ renovarile pe care le-am facut in multe fabrici importante, lucrarile au constat in "reabilitarea" celebrelor panouri sandwich pe care le gasim pe peste tot.

 

Se pare ca a fost o perioada in Romania cand toate fabricile "rezolvau" problemele cu aceste panouri sandwich care desi sunt foarte bune pentru realizarea diferitelor lucrari de compartimentare, termoizolare, etc, sunt DEZASTRUOASE in spatiile cu umiditate crescuta, sau care necesita sa fie spalate des. 

 

Prodcarmi efectuase lucrari de renovare cu panouri sandwich cu aproximativ 4-5 ani in urma, iar in momentul in care am intervenit noi cu sistemul MedClyn, peretii si tavanele aratau foarte rau. Asta pentru ca in spatiile de productie, sali de transare si ambalare este nevoie sa se spele in mod frecvent peretii si tavanele cu apa si solutii speciale cu presiune, iar panourile sandwich metalice n-au nicio sansa sa reziste pe termen lung. 

 

Echipa MedClyn a realizat lucrari de renovare/ placare pe aproximativ 400 m2 de pereti si tavane, intr-o saptamana.

 

Compania nu si-a putut inchide activitatea, asa ca am fost nevoiti sa lucram dupa programul normal al muncitorilor carmangeriei (dupa ora 16, pana la 2-3 dimineata). 

 

Toata lumea a fost extrem de multumita de rezultatul final al lucrarilor. Angajatii carmangeriei au apreciat felul extrem de profesional in care arata acum carmangeria, si s-au aratat foarte incantati de usurinta cu care se spala si se intretin placile noastre de compozit. 

Patronul firmei a fost si el foarte multumit de lucrari, si chiar a rezervat prin contract inca o etapa de renovari in anul 2022. 

 


Daca ai si tu un proiect in industria alimentara (fabrica, brutarie, patiserie, carmangerie, etc) arunca o privire pe pagina cu detalii despre Sistemul MedClyn in industria alimentara, si nu ezita sa ne contactezi pentru informatii suplimentare sau consultanta privind proiectul tau. 


 

Daca vrei sa vezi si mai multe poze de la lucrari, viziteaza Galeria Foto

Daca vrei sa vezi clipuri de la lucrari, viziteaza sectiunea Video.

 

 

Share pe
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.