×
Contul meu
 
Laduree Paris, restaurant de lux de pe Champs Elysees renoveaza bucataria cu MedClyn
Bucatarii profesionale 07 Mar 2021 109 Vizualizari

Laduree Paris, restaurant de lux de pe Champs Elysees renoveaza bucataria cu MedClyn

Laduree Paris este un restaurant de lux situat pe celebrul bulevard parizian Champs Elysees. Si ca multe dintre restaurantele din zona pariziana, Laduree avea probleme (destul de grave) cu igiena si securitatea alimentara a bucatariei si camerelor frigorifice.

 

Cladiri vechi, spatii mici destinate bucatariilor, de obicei la subsolurile restaurantelor, astea fac "reteta perfecta" pentru mucegai, putregai si alte nedorite intr-un mediu unde se face mancare. 

 

Sinceri sa fim, bucataria restaurantului se afla intr-o stare deplorabila in momentul in care am fost contactati pentru renovare. 

 

Patronul, prin cunostinte (da, se practica si la Paris), a fost anuntat ca a doua zi urma sa primeasca un control de la autoritati de tip DSV in urma unor reclamatii din partea clientilor. 

Fara sa lungim povestea si fara niciun fel de exagerare, pana a doua zi (intr-o singura seara), am renovat aproximatv 200mp de pereti si tavane din bucataria principala, astfel incat la control, restaurantul sa nu fie inchis. Bineinteles, nu putem spune ca in 12-14 ore cat am lucrat in prima noapte am terminat santierul pana la ultimul detaliu, dar a fost suficient incat patronul restaurantului sa nu primeasca amenzi sau chiar sa fie inchis dupa control. 

 

Ulterior, am continuat renovarile pentru inca aproximativ 200 mp de pereti si tavane, pe o perioada de 5-6 zile.

 

 Cateva date despre santier: 

  • Suprafata placata: Aproximativ 400 mp
  • Durata santier: 5-6 zile
  • Echipa: 10 profesionisti in primele 14 ore, urmand sa continuam cu o echipa de 5 pentru finalizarea santierului.

 

Lucrarile au inclus:

  • Demontarea si remontarea accesoriilor si echipamentelor de pe pereti
  • Daramarea si reconstruirea unor pereti afectati prea tare de mucegai si igrasie
  • Placarea peretilor si tavanelor cu placi antibacteriene din rasina de poliester si fibra de sticla acoperita cu GelCoat
  • Montarea de plinti cu etansare speciala pentru dezinfectie cu bactericide
  • Coltare de interior rotunjite si etanse
  • Coltare de exterior din inox brut

 

Fara nicio urma de indoiala, proprietarul restaurantului a fost extrem de multumit de lucrari, in special pentru ca am reusit sa evitam inchiderea restaurantului, si am renovat aproximativ 200mp de pereti si tavane in 12-14 ore. 

 


Daca ai si tu un proiect ce implica bucatarii profesionale, arunca o privire pe pagina cu detalii despre Sistemul MedClyn in bucatarii profesionale, si nu ezita sa ne contactezi pentru informatii suplimentare sau consultanta privind proiectul tau. 


 

Mai jos gasesti cateva poze cu santierul in timpul lucrarilor MedClyn.

Daca vrei sa vezi si mai multe poze de la lucrari, viziteaza Galeria Foto

Daca vrei sa vezi clipuri de la lucrari, viziteaza sectiunea Video.

Share pe
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.