Contul meu
Cosul meu
produse | Total: Lei
Vezi detalii cos
 
Renovare panouri sandwich la carmangerie din Sibiu
Industria alimentara 31 Mar 2022 367 Vizualizari

Renovare panouri sandwich la carmangerie din Sibiu

O companie din Romania care se ocupa de reabilitarea si conditionarea panourilor sandwich ne contacteaza pentru a rezolva una dintre problemele lor cele mai mari: rugina si vopseaua exfoliata de pe panourile sandwich. 

 

Asa cum am tot explicat si prezentat si in articolele precedente, aproape toate spatiile de productie din industria alimentara din Romania (carmangerii, fabrici de lactate, abatoare, etc) sunt realizate din panouri sandwich, care pentru foarte mult timp a fost singura solutie rezonabila de amenajare si compartimentare a fabricilor. 

 

Problema cu aceste panouri sandwich este ca stratul protector de vopsea nu rezista in timp. In spatiile de productie alimentara sunt temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute, aburi, iar peretii si tavanele trebuie spalate periodic cu substante speciale pentru igienizare. Astfel ca in cativa ani, de obicei maxim 2-3 ani, vopseaua incepe sa se exfolieze, iar substratul de metal al panourilor sandwich incepe sa rugineasca. 

 

De obicei, firmele care monteaza aceste panouri ofera servicii de reabilitare/ reconditionare. Dar reconditionarea este costisitoare, pentru ca presupune indepartarea vopselei exfoliate, si aplicarea unui strat nou. Acest lucru inseamna timp indelungat pentru lucrari, si de obicei inchiderea productiei fabricii. 

 

Anul acesta am fost contactati de una dintre firmele care se ocupa cu montajul si reconditionarea panourilor sandwich, pentru a folosi Sistemul MedClyn in renovarea unor fabrici din portofoliul lor. 

 

Am avut o colaborare reusita, si am reconditionat aproximativ 2000 mp la cateva spatii de productie din judetul Sibiu. 

 

Din motive de confidentialitate, aceasta firma nu a vrut sa ii mentionam numele, si nici sa incarcam prea multe poze/ clipuri pe site.

 

Am negociat totusi 4 poze, pe care le puteti vedeam mai jos. 

 

Stim, aceste poze nu sunt deloc sugestive comparativ cu numarul de metri patrati renovati, si imbunatatirile inainte-dupa, dar uneori trebuie sa respectam anumite clauze de confidentialitate. 

 

Dar daca ati ajuns aici in paginea aceasta si vreti sa vedeti mai multe poze si videoclipuri cu produsele si intreg Sistemul Antibacterian MedClyn, aruncati o privire prin site la sectiunile Articole, Video sau Produse. 

 


 

Share pe
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.