Contul meu
Cosul meu
produse | Total: Lei
Vezi detalii cos
 
Lactate Bradet renoveaza peste 1000 mp cu MedClyn
Industria alimentara 07 Aug 2021 1247 Vizualizari

Lactate Bradet renoveaza peste 1000 mp cu MedClyn

Bradet SRL este o firma care produce lactate inca din 2001. In anul 2016, firma a fost implicata intr-un scandal urias la nivel national, atunci cand a fost acuzata de provocarea mortii unor copii prin infectia cu E.Coli care af fi fost gasit in branza produsa de Lactate Bradet.

Povestea este una foarte interesanta, si am ascultat-o personal chiar de la patronul firmei, Marius Badea. Dupa ce toate produsele i-au fost retrase din magazinele din Romania si Europa si au fost distruse, s-a demonstrat ca de defapt nu era nimic inneregula cu lactatele Bradet, si tragedia copiilor nu fusese provocata de acestea. Dl. Marius Badea mi-a explicat ca defapt totul a fost un joc politic de la vremea respectiva, din care el a pierdut peste 300.000 euro. 

Evident, in timpul cercetarilor, fabrica din Arges a fost inspectata extrem de riguros pentru a se constata daca produsele Lactate Bradet sunt fabricate in conditii de siguranta si igiena. Autoritatile n-au gasit nimic incriminator. 

 

5 ani mai tarziu, in 2021, patronul Marius Badea intentioneaza sa renoveze fabrica. Evident, trecut printr-o multime de experiente, cauta cele mai bune si sigure produse cu care sa renoveze.

 

Vizitat de unii dintre agentii nostri de vanzari care ii prezinta Sistemul MedClyn, patronul isi da seama imediat ca acest sistem de renovare este "net superior" oricaror produse existente pe piata din Romania.

Si astfel, se decide sa inceapa renovarea fabricii de lactate cu Sistemul MedClyn. 

Dupa o zona "de proba" pentru a vedea cum arata produsul final, patronul se hotaraste sa renoveze aproape toata fabrica: peste 1000 mp de pereti si tavane. 

 

Lucrarile au durat aproape o luna, timp in care farbica si-a oprit partial diferite zone de lucru. Lucrarile ar fi putut sa dureze mai putin, insa in timpul evaluarilor s-a constatat ca in multe dintre zone suportul peretilor si tavanelor nu era foarte rezistent, si daca am fi montat sistemul MedClyn peste acel suport, am fi riscat sa scadem perioada de garantie a lucrarilor pe care o oferim (si care este de 20 de ani!) 

 

Date despre santier: 

  • Suprafata placata: 1000 mp
  • Durata santier:  4 saptamani
  • Echipa: 5 profesionisti
  • Metoda de lucru: santier pe timpul zilei, si uneori pe timpul noptii
  • Dificultati intampinate: in multe dintre zone, accesul la pereti si tavane a fost extrem de dificil din cauza instalatiilor si tevilor specifice productiei de lactate. 

 

Lucrarile au inclus:

  • Demontarea si remontarea accesoriilor si echipamentelor de pe pereti
  • Inlaturarea/ curatarea suportului care nu corespundea din punct de vedere al rezistentei
  • Placarea peretilor si tavanelor cu placi antibacteriene MedClyn
  • Coltare de interior rotunjite si etanse
  • Coltare de exterior din inox brut sau PVC

 

Patronul, Marius Badea, este extrem de multumit de rezultatul final, iar clientii Lactate Bradet pot fi convinsi ca in momentul de fata produsele se fac intr-un mediu curat si igienic!

 

 

 

 


Daca ai si tu un proiect in industria alimentara (fabrica, brutarie, patiserie, carmangerie, etc) arunca o privire pe pagina cu detalii despre Sistemul MedClyn in industria alimentara, si nu ezita sa ne contactezi pentru informatii suplimentare sau consultanta privind proiectul tau. 


 

Daca vrei sa vezi si mai multe poze de la lucrari, viziteaza Galeria Foto

Daca vrei sa vezi clipuri de la lucrari, viziteaza sectiunea Video.

 

 

Share pe
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.