Contul meu
Cosul meu
produse | Total: Lei
Vezi detalii cos
 
Abatorul de pui Bona Avis reconditioneaza panourile sandwich cu placile MedClyn
Industria alimentara 03 Oct 2022 638 Vizualizari

Abatorul de pui Bona Avis reconditioneaza panourile sandwich cu placile MedClyn

Bona Avis este un abator de pui situat in Ianca, judetul Braila. Spatiile abatorului sunt defapt foste fabrici de pe vremea lui Ceausescu, ce au fost cumparate si renovate de catre un patron de origine turca. 

 

 

Renovarile si amenajarile vechilor fabrici s-au realizat acum 13-15 ani cu celebrele panouri sandwich, care de-a lungul timpului au fost si ele "re-re-reconditionate" la fiecare 2-3 ani, pana cand s-a ajuns in punctul in care pur si simplu straturile de vopsea nu mai tineau deloc pe panouri, lucru ce ne explica si patronul in interviul pe care ni l-a acordat: 

 

 

 

 

Date despre lucrarile realizate la abatorul Bona Avis:

  • Suprafata placata: 616 mp
  • Durata santier: 10 zile
  • Echipa: 6-8 profesionisti

 

Unul dintre marile avantaje pentru compania Bona Avis a fost ca pe timpul renovarilor nu a trebuit sa oprim productia complet. Liniile de transare automata au fost reduse doar cu 2 ore (din totalul de 10), iar echipa MedClyn a lucrat in regim de dupa-amiaza - noapte. 

 

Patronul Bona Avis asteapta sa vada cum se comporta intreg sistemul MedClyn in decurs de 1 an, si daca totul este in regula (ceea ce noi suntem convinsi ca va fi), vom continua lucrarile de renovare a peste 3000 mp de pereti si tavane in intregul abator. 


 

Share pe
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.