Contul meu
Cosul meu
produse | Total: Lei
Vezi detalii cos
 
Linie de imbuteliere de miere, amenajata cu placi antibacteriene MedClyn
Industria alimentara 01 May 2021 695 Vizualizari

Linie de imbuteliere de miere, amenajata cu placi antibacteriene MedClyn

Iulian, producator de miere din Judetul Dambovita, se hotaraste sa-si deschida o linie de imbuteliere de miere.

Avea un spatiu pe care initial il proiectase pentru un azil de batrani, insa in urma tragediei petrecuta la Colectiv in 2015 (incendiul), normele de securitate ISU s-au schimbat foarte mult, si s-a trezit in situatia in care constructia sa noua, proiectata dupa normele vechi, nu a mai indeplinit normele actuale pentru azilul de batrani. 

Si atunci, incercand sa se adapteze situatiei si sa nu piarda investitia in cladirea existenta, s-a hotarat sa-si amenajeze o linie de imbuteliere pentru mierea pe care deja o producea, insa o vindea unui colector mai mare. 

Iulian se intereseaza la DSV de normele pentru amenajarea unei linii de imbuteliere de miere, si i se spune clar ca peretii trebuie sa aiba suprafete netede si lucioase, usor de spalat si intretinut. (Daca vrei sa vezi si tu normele specifice, apasa click aici).  DSV i-a specificat clar ca nu aproba vopseaua asa-zis "lavabila", iar daca vrea sa placheze peretii cu faianta, atunci trebuie montata fara rosturi, ceea ce insemna achizitia unei faiante rectificate, care evident are un pret mult mai mare decat faianta obisnuita. 

In momentul acela isi aduce aminte ca, in perioada cat a lucrat in Franta, a vazut un sistem de placare a peretilor cu placi antibacteriene, care s-ar fi potrivit la fix liniei lui de productie. 

A fost placut surprins sa afle ca exista si in Romania o companie care se ocupa cu importarea si montarea acestui tip de sistem antibacterian. 

 

Astfel a ajuns sa ne contacteze pe noi, compania MedClyn, si i-am imbracat aproximativ 300 mp de pereti cu placi antibacteriene. 

 

 

 

Lucrarile au inceput destul de repede dupa acceptarea devizului (aproximativ 2 saptamani), si au durat cam 3 saptamani, pentru ca proprietarul nu s-a grabit cu amenajarea, si am dispus o echipa de  2-3 profesionisti. 

 


Daca vrei sa vezi si mai multe poze de la diverse lucrari, viziteaza Galeria Foto

Daca vrei sa vezi clipuri, viziteaza sectiunea Video.


 

Share pe
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.