×
Contul meu
 
Bucatarii profesionale 04 Mar 2021 79 Vizualizari

Restaurantul Bianco Paris placheaza peretii bucatariei cu MedClyn

Bianco este un restaurant cu specific italian, amplasat in zona veche a Parisului, pe un bulevard deschis doar circulatiei de pietoni. Asta inseamna defapt un restaurant cu un volum foarte mare de clienti pe zi. Bucataria restaurantului se afla la subsolul cladirii, ceea ce din start ridica probleme de umiditate, igrasie si mucegai. 
Industria alimentara 04 Mar 2021 104 Vizualizari

Norme si conditii pentru abator, restabilite cu sistemul MedClyn

Abatoarele, fie ele de bovine, porci sau pasari, trebuie sa respecte cele mai stricte standarde europene de igiena si curatenie.  Dar asa cum dovedesc controalele facute de autoritati reglementate (ex: DSV - Directia Sanitar Veterinara), multre dintre abatoare nu respecta normele, si fie sunt amendate usturator, fie inchise. 
Industria alimentara 28 Feb 2021 223 Vizualizari

Abator de curcani, renovat cu MedClyn

In urma controalelor unor autoritati similare DSV, s-a constatat ca abatorul de curcani nu mai respecta normele de siguranta alimentara, igiena si curatenie. Halele erau destul de vechi, iar in urma spalarilor repetate, vopseaua de pe panourile sandwich se exfoliase si aparuse rugina. Riscand amenzi uriase sau chiar inchiderea afacerii....
 
MedClyn

MedClyn este o solutie completa pentru acoperirea peretilor si tavanelor in mediile ce necesita un grad ridicat de curatenie, igiena si aspesie.